MHP’de kazan kaynıyor

MHP sular durulmuyor. MHP lideri Devlet Bahçeli’yi istifaya çağıran parti içi muhalefete Genel Sekreter İsmet Büyükataman’dan sert bir yanıt geldi. Büyükataman, "Bazı mihrakların hareketimizi bir yapılanmanın siyasi kuklası yapma niyeti, değilse kurulacak başka bir partide bu gündemi hayata geçirme isteği tarafımızca bilinmektedir" ifadelerini kullandı.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'yi istifaya çağıran muhalefete Genel Merkez'in yanıtı sert oldu.

Partide tüzük kurultayı için imza toplayan genel başkan adaylarının açıklaması peş peşe geldi.

Eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın Bursa’da bir otelde partililerle bir araya geldi, olağanüstü kurultay yapılması halinde MHP’de lider değişiminin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

CNN Türk canlı yayınına katılan Meral Akşener de 1 Kasım seçimlerinden alınan sonucun, delegeleri rahatsız ettiğini söyledi.

Parti içi muhalefetten gelen açıklamalara MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan sert dille yanıt verdi.

Büyükataman, "Bazı mihrakların, fırsat bulursa hareketimizi bir yapılanmanın siyasi kuklası yapma niyeti, değilse kurulacak başka bir partide bu gündemi hayata geçirme isteği tarafımızca bilinmektedir." dedi.

Kimsenin umutlanmaması gerektiğini söyleyen Büyükataman “Ülkücü Hareketi çözmeyi, küresel projelerle ayağına çelme takmayı aklından geçirenler amaçlarına asla ulaşamayacaklardır” ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Mardin Nusaybin'de yasak kalktı Gündem PKK'lılar Mardin'in Dargeçit ilçesinde bir eve saldırdı Gündem Davutoğlu'na yeni Başdanışman! Gündem Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi: Uçağın düşmesiyle Türkiye, Suriye masasının dışına çıkarıldı Gündem