Aşk Bir Rüya 10. yeni bölümde neler olacak? 27 Şubat Perşembe 2020 Aşk Bir Rüya 10. bölüm fragmanı izle...

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? İkimizin Yerine yeni bölümde neler olacak? 27 Şubat Perşembe günü özeti... Aşk Bir Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin gerçek adı nedir?

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Dizinin bugün yayınlanacak olan bölümünde; Taphki kuyuda yaşam mücadelesi verirken kurtarıcısı aradığı sevgili mi olacak? Dhruv, Taphki'yi duyar ve onun yardımına koşar. Kuyudan büyük bir mücadele ile Taphki'yi çıkartır. İki gelin ise yaptıkları hatadan sonra onu orada ölüme terk etmiştir.

Dhruv ile Thapki birbirlerine gittikçe yakınlaşırlar. Yan yana olmaları onları daha da etkilemekte ve akıllarını karıştırmaktadır.

İki gelinin foyası ortaya çıkmaz ve bu işten ucuz sıyrılırlar. Fakat hayatlarına ansızın birisi girecektir... Bihaan!

AŞK BİR RÜYA 10. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCU KADROSU

Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

ulusal.com.tr

Magla öldü! İkimizin Yerine 538. yeni bölümde neler olacak? 27 Şubat 2020 Perşembe İkimizin Yerine 538. bölüm fragmanı izle... Medya Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Şubat 2020 Çarşamba neler oluyor? Müge Anlı canlı özet... Müge Anlı tamamını izle... Medya Firuze ile Ertan evleniyor! Zemheri 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zemheri 6. bölüm özeti... Zemheri'nin son bölümünde neler yaşandı? Medya Zümrüt, Serhat'ı terk etti! Zümrüdüanka 5. bölüm izle... Zümrüdüanka 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya