Sivasspor Avrupa'da!

Sivasspor, Avrupa Ligi vizesini kaptı. Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’u sahasında 3-1 mağlup eden Sivasspor, Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazandı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 33'üncü haftasında Sivasspor sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.

Sivasspor, Utaka'nın 2 ve Aatif Chahechouhe’nun golleriyle rakibini 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 53’e çıkaran Sivasspor haftayı dördüncü sırada tamamladı ve Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazandı.

Sivasspor teknik sorumlusu Cesar Domingo Lopez, başarının Roberto Carlos'a ait olduğunu söyledi.

"Roberto Carlos’un ilk geldiği zamanlarda söylediği bir laf vardı; 'Ben bu takımı Avrupa’da oynatacağım' demişti ve bugün bunu gerçekleştirmeyi garanti altına aldık. Roberto Carlos bu kaliteye sahip bir insan. Zorları kolaylaştıran bir insan ve onun kariyeri de şimdiden parlamaya başladı. Çok zorlu bir şeyi başardı"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise takımının iyi mücadele ettiğini belirtti.

"10 kişi kalıncaya kadar istediğimiz şekilde oyunu sürdürdük. Ama bir genç oyuncumuzun yapmış olduğu hatadan dolayı fatura ödemek zorunda kaldık. 10 kişi kaldıktan sonra da öne geçtik ama bunu koruyamadık. Bu maçlarda 10 kişi oynamak zor. Oyuncularım elinden geleni yaptılar ve iyi mücadele ettiler. Maçın son anına kadar beraberliği de yakalamaya çalıştık ama olmadı. Sivasspor’u tebrik ediyorum önümüzdeki yıl Avrupa kupalarındaki maçlarında da başarılar diliyorum"

Aslan, Trabzon'da 4'ledi! Spor Kartal'ın umudu sürüyor! Spor Basketbolda play-off heyecanı Spor En güzel hakem Spor