Feci kaza! 56 ölü, çok sayıda yaralı var

Pakistan’da meydana gelen trafik kazasında, aralarında 17 kadın ve 18 çocuğun da bulunduğu en az 56 kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

Pakistan’da meydana gelen trafik kazasında, aralarında 17 kadın ve 18 çocuğun da bulunduğu en az 56 kişi hayatını kaybetti. AP Ajansı tarafından konuyla ilgili olarak geçilen haberde, kazanın ülkenin güneyinde yer alan Sind Eyaleti’nde meydana geldiği belirtildi.

Olay yerinden alınan ilk bilgilere göre feci kaza, Karaçiye gitmekte olan 80 kadar yolcuyu taşıyan otobüsün şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Önce bir kamyona çarpan otobüs daha sonra da çarpışmanın etkisi ile devrildi.

AP/Pervez Khan

Kazadan yaralı olarak kurtulanlar hemen bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan 3 yolcunun ise hayati tehlikesi bulunuyor.

The Indian Express’in konuyla ilgili haberinde de Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin’in yaşanan kaza sebebiyle bir taziye mesajı yayınladığı belirtildi.

Rusya'nın Sesi Radyosu

Lavlar, bir evi böyle yaktı Dünya 100. yıl kampanyası Dünya İranlı gazeteciler Obama'nın mektubunu Ulusal Kanal'a değerlendirdi Dünya Baskın istifa getirdi Dünya