Mehmetçikten sağlık çalışanının kızına doğum günü sürprizi

Mehmetçik, sağlık çalışanının kızına doğum günü sürprizi yaptı. Banu Akçaoğlu, İstanbul'da görevde, kızı Azra ise Samsun'da babaannesinin yanındaydı. Akçaoğlu, Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan kızının doğum gününün kutlanmasını istedi. Bu talebi jandarma özenle yerine getirdi.

Abone ol

Sağlık çalışanları, hastalarının yaşama tutunabilmesi için yüreklerini ortaya koyuyor. Akılları da uzun zamandır göremedikleri evlatlarında kalıyor. Hiç değilse doğum günlerinde yanlarında olabilseler ama olamıyor. Bu özel günleri için Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri devreye giriyor.

Banu Akçaoğlu, İstanbul'da görev yapan sağlık emekçilerimizden biri. Salgın nedeniyle çocukları, Samsun'un Çarşamba ilçesinde babaanneleriyle yaşıyor. Kızı Azra'nın doğum günüydü. Yanında olamadı. Doğum günü kutlamasını Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan talep etti.

Talep üzerine Jandarma harekete geçti. Minik Azra için pasta yaptırdılar. Ardından da eve gidip küçük kızın doğum gününü kutladılar.

Asker ağabeylerinin sürprizi karşısında şaşıran Azra'nın, mutluluğu gözlerinden okundu. Samsun Valiliği, bu güzel anların yer aldığı videoyu "İyi ki doğdun Azra" başlığıyla paylaştı.

ulusal.com.tr

Kerebiç Ramazan ayında sofraları tatlandırıyor Yurt Botan Vadisi'nde sessizlik hakim Yurt Samsun'da askıda market uygulaması Yurt Muğla Büyükşehir Belediyesi 300 bin maske dağıttı Yurt