Vatan Partisi adıyla korsan 'evet' bildirisi dağıttılar

Yurttaşları "Evet"e ikna edemeyen bazı kesimler, Vatan Partisi adına korsan “Evet” broşürleri dağıtmaya başladı. Olay Ankara’da yurttaşların ihbarı üzerine ortaya çıktı. Söz konusu şahısların Vatan Partisi adına geldikleri ve “EVET” broşürü dağıttıklarını söyleyen Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Profesör Doktor Ercan Enç, “Partimiz Hayırın merkezindedir” dedi.

Abone ol

Yurttaş “evet”e ikna olmuyor, ikna edemeyenler Vatan Partisi adına “evet” bildirileri dağıtıyor.

Yurttaşların ihbarı üzerine, Ankara’nın Eryaman semtinde Vatan Partisi adına “Evet” broşürleri dağıtıldığı öğrenildi.

İhbara göre kapı kapı gezerek “Vatan İçin Evet” broşürleri dağıtan şahıslar, yurttaşlara Vatan Partisi’nden geldiklerini söyledi.

Olayı anlayan yurttaşlar durumu Vatan Partisi’ne bildirdi.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Profesör Doktor Erhan Enç, konuyla ilgili açıklama yaptı. “Partimiz hayırın merkezindedir” dedi.

VATAN PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Ercan Enç yaşanan bu olayın ardından bir açıklama yaptı.

‘PARTİMİZ HAYIR MÜCADELESİNİN MERKEZİNDE’

Dağıtılan bildirilere yurttaşların itibar etmemesi gerektiğini vurgulayan Enç, “Hayır oylarının yoğun olduğu semtlerde partimizin adı kullanılarak evet broşürleri dağıtılmıştır. Bu olaydan sonra partimize çok sayıda telefon geldi. Bildiriyi dağıtanlar vatandaşlarımıza Vatan Partisi adına geldiklerini söylemişler. Bu bildirileri kimlerin dağıttığı belli değil. Ancak partimizin tüm bildirilerinde amblemimiz ve ismimiz bulunmaktadır. Dolayısıyla Vatan Partisi’nin ambleminin ve isminin olmadığı hiçbir görüş bize ait değildir. Vatandaşlarımızdan yaşanan bu olayın ardından ‘Vatan Partisi oyunu mu değiştirdi? soruları geldi. Kesinlikle böyle bir şey yok. Bizim oyumuz bellidir. Vatan Partisi 'hayır' mücadelesini merkezinde bulunan bir partidir. O yüzden bu korsan bir bildiridir. Bildirilerin özellikle ‘hayır’ların yoğun olduğu bölgede dağıtılması akıllarımıza ‘evet’çiler artık umutlarını yitirdiler ve bu yüzden Vatan Partisi’nin itibarından yararlanmak mı istiyor? sorularını getirdi” dedi.

İşte Vatan Partisi’nin ‘Hayır’ bildirisi ve ‘Evet’çilerin korsan bildirisi:

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da İstinye-Çubuklu arası vapur seferleri başladı Gündem Diyarbakır'da Nevruz alanına bıçakla girmek isteyen kişi etkisiz hale getirildi Gündem Bingöl'de 3 köydeki sokağa çıkma yasağı kaldırıldı Gündem Yazar Erol Bilbilik: Rockefeller, en büyük insanlık celladı bir kişidir Gündem