Aydın Doğan'dan Erdoğan'a yanıt

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı ve Erdoğan'ın gündeme getirdiği iki iddiaya yanıt verdi. Terör örgütü PKK'ya destek vermediğini söyleyen Aydın Doğan, "Ben katıksız milliyetçiyim" dedi. Doğan, "Biz hükümetler getirip hükümetler götürdük" sözlerini hiçbir zaman kullanmadığını ifade etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'la ilgili iddialarına Aydın Doğan açık mektupla yanıt verdi.

Aydın Doğan'la yaptığı bir görüşmeyi hatırlatan Erdoğan, Aydın Doğan'ın "Biz hükümetler getirdik, hükümetler götürdük" dediğini, kendisinin ise "Ben Kasımpaşalı'yım" diyerek yanıt verdiğini iddia etmişti.

Erdoğan'ın "Ben Kasımpaşalıyım" ifadesine, "Ben de doğma büyüme Kelkitliyim" sözleriyle karşılık veren Aydın Doğan, hükümetlere hep saygılı olduğunu ifade etti.

Doğan, "Eğer doğup büyüdüğümüz yerler hepimizin söyledikleri için bir referans ise ben de doğma büyüme Kelkitliyim. Ben de doğup büyüdüğüm Anadolu yaylasının yiğit delikanlılarının yetiştiği Kelkit’ten geliyorum. Hayatım boyunca seçilmiş hiçbir lidere, hiçbir devlet insanına böyle veya bu manaya gelecek bir şey söylemedim. Asla söylemem. Yine doğma büyüme bir Kelkitli olarak şunu da eklemek isterim: Conrad Oteli’ndeki görüşmede size de böyle bir şey söylemedim, bu manaya gelecek bir söz sarf etmedim" dedi.

Doğan hükümete yakın yayın kuruluşlarında yer alan PKK'ya destek verdiği iddiasına "Ben katıksız milliyetçiyim" sözleriyle yanıt verdi.

Doğan, "Bu benim asla altında kalamayacağım, kalmayacağım ve son nefesime kadar bütün kalbimle reddedeceğim bir suçlamadır. Eğer milliyetçilik Türkiye sevdası ise bu konuda herkesle yarışmaya hazırım. Ben doğma büyüme, katıksız milliyetçiyim." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

New York Times’a büyük şok! Medya Tim Anderson: Suriye zafere yakın Medya Trabzonspor'da Cüneyt Çakır'a büyük öfke Medya İlber Ortaylı'dan önemli yazı Medya