Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi

Başkanlık referandumu için AKP'ye yeşil ışık yakan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Beştepe Sarayı'na yapılan görüşmede Başkanlık ve idam tartışmaları ele alındı. Suriye ve Irak'taki gelişmelerin de masaya yatırıldığı zirve yaklaşık 1 saat sürdü.

Abone ol

Erdoğan-Bahçeli zirvesinde idam konusu da masaya yatırıldı.

Suriye ve Irak'taki gelişmeler de zirvenin önemli gündem başlıkları arasında yer aldı. Bu kapsamda, Türkmenlerin durumu ve terörle mücadelede gelinen son nokta değerlendirildi.

Bahçeli, Saray'dan çıktıktan sonra Genel Merkez'e geçti. MHP Lideri kurmaylarıyla görüşmeyi değerlendirdi. MHP GEnelo Merkezi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmeye ilişkin bugün açıklama yapılmayacağı duyuruldu.

Bahçeli, yarın da partisinin Merkez Yönetim Kurulunu toplayacak ve Saray görüşmesini enine boyuna parti yönetimiyle değerlendirecek.

BAHÇELİ'DEN ÖCALAN TALEBİ

Habertürk'ün haberine göre, MHP Genel Başkanı Bahçeli idam kapsamına Abdullah Öcalan'ın da alınmasını istedi.

İdamın anayasa paketinden ayrı gelmesini istedi.

ulusalkanal.com.tr

İsmet Özçelik: FETÖ elemanlarını yem etti Gündem Ankara Barosu'ndan AYM'ye başvuru Gündem Erdoğan'dan Almanya'ya sert tepki Gündem Standart dışı plakalara sıkı denetim yapılacak Gündem