Başbakanlık Müşaviri Birol Erdem serbest bırakıldı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Başbakanlık Müşaviri Birol Erdem serbest bırakıldı. Erdem ile birlikte gözaltına alınan eşi ise tutuklandı.

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Başbakanlık Başmüşaviri ve eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, eşi tutuklandı.

Erdem ve eşi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturması kapsamında 3 Haziran'da gözaltına alındı. 14 Haziran'da ise savcılık sogularına başlandı.

3 gün boyunca soruşturmayı yürüten savcılara ifade veren Erdem ve eşi, tutuklama talebi ile sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Nöbetçi hakimlik, "anayasal düzeni ihlale teşebbüs" ve "silahlı terör örgütü yöneticiliği" ile suçlanan Erdem'in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. Birol Erdem'in eşi Gülümser Erdem ise aynı hakimlikçe yapılan sorgunun ardından tutuklandı.

ulusalkanal.com.tr

ABD destroyeri gemiyle çarpıştı Gündem CHP'den Erdoğan'ın sözlerine ilk yanıt Gündem Hakkari'de patlama: Şehit ve yaralılar var Gündem Meteorolojiden hava durumu uyarısı (İstanbul ve Ankara hava durumu) Gündem