Karar duruşması başladı

GEZİ eylemleri sırasında Eskişehir'de polisler tarafından dövüldükten sonra kaldırıldığı hastanede 38 gün sonra yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz cinayetinde 5'i tutuklu 8 sanığın yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında karar verilmesi bekleniyor.

Abone ol

GEZİ eylemleri sırasında Eskişehir'de polisler tarafından dövüldükten sonra kaldırıldığı hastanede 38 gün sonra yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz cinayetinde 5'i tutuklu 8 sanığın yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında karar verilmesi bekleniyor. Duruşma nedeniyle Kayseri Adliye Sarayı çevresinde dün geceden itibaren yoğun güvenlik önlemi alındı.

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü karar duruşması öncesinde 4 ayrı güvenlik noktası oluşturulan Adliye Sarayı çevresindeki yollar trafiğe kapatıldı. Yaya geçişleri kontrollü olarak yapıldı. Bariyerlerle kapatılan Adliye Sarayı çevresinde yaklaşık 2 bin 500 polis önlem aldı. Kayseri'ye başta Ankara olmak üzere bazı illerden takviye polis ekipleri gönderildi.

Duruşmayı izlemek için diğer ellerden çok sayıda kişi de Kayseri'ye geldi. Bunlardan İstasyon Caddesi'nden yürüyerek geçen grup, 'Ali İsmail Korkmaz, Kayseri unutmaz' yazılı pankart taşıdı.

Oy kovasından 50 TL çıktı! Gündem İstanbul'da bir polis öldürüldü! Gündem 4 eski Bakan hakkında karar verildi! Gündem Numune Hastanesi Poliklinik binası boşaltıldı Gündem