Savcılık talimat verdi! İfadeleri alınacak

IŞİD'in serbest bıraktığı konsolosluk çalışanlarının ifadeleri alınacak. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, rehinelerin ""mağdur" olarak ifadesinin alınması için emniyete talimat gönderdi.

Abone ol

IŞİD'in serbest bıraktığı konsolosluk çalışanları için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık, terör örgütü IŞİD'in serbest bıraktığı konsolosluk çalışlarının ifadelerinin alınması için Emniyet'e talimat gönderdi.

Cumhuriyet Savcısı Sadık Bayındır'ın, "terör örgütü kurmak, yönetmek" ve "terör örgütü eylemi kapsamında hürriyeti tahdit" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında başkonsolosluk personelinin ifadelerinin alınması konusunda emniyete talimat yazdığı öğrenildi.

Talimat kapsamında 101 gün boyunca rehin tutulan ve 2 gün önce yurda getirilen Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu personeli "mağdur" sıfatıyla ifade verecek.

ulusalkanal.com.tr

Pazarlık tartışması büyüyor Gündem Mehmet Bekaroğlu, Doğu Perinçek'e tazminat ödemeye mahkum oldu Gündem 3 günde 130 Bin'e ulaştı Gündem Askeri konvoya taciz ateşi! TSK'dan açıklama Gündem