Meteoroloji uyardı! (21 Eylül Perşembe - 22 Eylül Cuma İstanbul hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbulluları bugün ve yarın için uyardı. İşte 21 Eylül Perşembe ve 22 Eylül Cuma İstanbul için hava durumu

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'nden alınan verilere göre, bugün (21 Eylül Perşembe) öğle saatlerinden sonra İstanbul Rumeli Yakası ile boğaz çevresinde, akşam saatlerinde sonra ise il genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların yarın (22 Eylül Cuma) sabah saatlerinden itibaren ise Anadolu Yakası başta olmak üzere etkisini artırması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sosyal medyadan paylaşdığı rapora göre; yağışların yerel olarak kuvvetli olması ve metrekareye 10-40 kg arası yağış düşmesi beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

İşte MGM'nin İstanbul'da Kuvvetli Yağışlara Dikkat" başlığıyla paylaştığı o duyuru:

ulusal.com.tr

'Rekor sıcaklıkların ardından dolu ihtimali yüksek' (21 Eylül Perşembe ve 22 Eylül Cuma İstanbul hava durumu) Yurt Ekonomi Bakanlığından sağlık turizmine destek Yurt UEFA Uluslar Ligi'nin formatı onaylandı Yurt İthal hayvanlarda "bilinçsiz melezleme" uyarısı Yurt