Son dakika haberleri... Manisa Soma'da deprem

Manisa Soma'da 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 20:22'de ManisaSoma'da 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin derinliği 12 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin derinliğimi 6 kilometre olarak açıkladı.

SON DEPREMLER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde saat 13.41'de yerin 10.7 kilometre derinliğinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ise İran'da 3.5 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Son dakika! Ankara'da önemli emeklilikte yaşa takılanlar EYT görüşmesi! Meclis'te yapılacak! İşte ilk açıklama Gündem Son dakika haberleri! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Gündem İmamoğlu: Bu çağ, dünyanın birçok sorununa çözüm bulacak şehirlerin dönemi Gündem Ak Parti'den flaş CHP açıklaması Gündem