Kılıçdaroğlu, ilk kez konuştu!

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu görüşmeden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Sözcü gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu görüşmenin bilgisi dahilinde yapıldığını ancak görüşmenin içeriği nedeniyle Baykal'ı sert ifadelerle eleştirdi. CHP Genel Başkanı, uyarmasına rağmen koalisyon konusunun görüşülmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"Sayın Deniz Baykal, televizyona yaptığı açıklamanın biraz daha ayrıntılısını bana anlattı. Bilgim dahilindeydi görüşme. Baykal gitmeye niyetliydi. Ben ‘Sakın kaçak Saray’da olmasın’ ve ‘Koalisyon konusu olmasın’ dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş"

Kılıçdaroğlu, gece geç saatlere kadar ayakta olduğunu, buna rağmen Baykal'ın kendisine nasıl ulaşamadığını anlamadığını belirtti.

Deniz Baykal’ın Meclis Başkanı olmasına ilişkin tartışmaya da değinen Kılıçdaroğlu, "kafamda bir isim yok. Bu ismi belirlemek için daha erken" dedi.

ulusalkanal.com.tr

CHP'de ibre AKP ile koalisyona döndü! Gündem Ticari zekanın böylesi! Demirel'in cenazesinde çuval dolusu satıldı Gündem Demirel'in cenazesi havalimanında bekletiliyor Gündem Ergenekon balonları! Gündem