Bir kez daha gitmedi

28 Şubat davasının şikayetçileri arasında olan dönemin Başbakanı Tansu Çiller, ifadesi için açılan 3'üncü duruşmaya da katılmadı. Çiller'in sunduğu sağlık raporunu mazeret olarak kabul eden mahkeme duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Abone ol

Dönemin Başbakanı Tansu Çiller, 28 Şubat davasında ifade vermeye bir kez daha gitmedi.

28 Şubat davasının şikayetçilerinden olan Tansu Çiller, ifadesi belirlenen 3'üncü defa mazeret sundu. Çiller'in mahkemeye özel bir hastaneden aldığı sağlık raporunu sunduğu öğrenildi. Çiller'in ifadesinin talimatla alınacağı duruşmaya katılmak için adliyeye giden Emekli Orgeneral Çetin Doğan da durumu öğrenince adliyeden ayrıldı.

Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi, davanın şikayetçilerden Tansu Çiller'in ifadesinin alınması için İstanbul 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne yazı yazmıştı. Çiller ifadesi için belirlenen 20 Haziran'daki ilk duruşmaya yurt dışında olduğu için, 29 Eylül'deki ikinci duruşmaya ise ameliyat olduğunu belirterek katılmamıştı.

Mahkeme heyeti, avukatların sunduğu mazereti kabul ederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

ulusalkanal.com.tr

Gizem Akdeniz davasında yeni gelişme Gündem Birbirleriyle ters düştüler Gündem “Tıkanan sürece ilişkin önemli tespitler yaptık" Gündem Yasa çıkmadan sınav yapıldı Gündem