Ferit İlsever'in Sakine Cansız cinayetine ilişkin Aydınlık gazetesindeki yazı dizisi başladı

Paris'te yaşanan PKK yöneticisi Sakine Cansız cinayetinde kimler rol aldı? Sır perdesini aydınlatan yazı dizisi başladı. Cinayete ilişkin tüm yanıtlar, Ferit İlsever'in kaleminden Aydınlık gazetesinde yer aldı.

Abone ol

Aydınlık Gazetesi çok konuşulacak bir yazı dizisiyle okurların karşısına çıktı. Aydınlık, 9 Ocak 2013 günü Sakine Cansız'ın Paris'te öldürülmesine ilişkin bilinmeyenleri anlatan bir yazı dizisine başladı.

Vatan Partisi MKK üyesi gazeteci Ferit İlsever'in kaleme aldığı yazı dizisi boyunca, cinayete ilişkin tüm sorular yanıtlanacak.

İşte yarın ve sonraki günlerde cinaye ilişkin şu çarpıcı başlıklar işlenecek; - Paris’teki karanlık kuşatmayı kimler tertip etti? - PKK’daki Kurmanci-Zaza tartışması - Mezhep kavgalarının iç yüzü - İmralı’daki kritik buluşmada neler konuşuldu? - ABD Büyükelçiliği’nin itirafları - MİT ve Kandil’in ifşaları - Dersim Cinayetleri - Cinayetle oluşturulan iktidar ortaklığı

-Öcalan-MİT mutabakatının ardından Sakine Cansız etrafındaki çember daralmaya başladı.

-Sakine Cansız'ı "senin dilini koparırım" diye tehdit eden PKK yöneticisi kim?

-"Sakine, Ahmet Kaya'nın yanında yer beğensin" diyen PKK yöneticisi kim? Öldürülmeseydi nereye uçacaktı?

-Moskova'da öldürülen keskin nişancı ile Sakine Cansız cinayeti arasındaki bağ

Sömürge Yasası Güncellendi Medya Teoman Alili yazdı: Soros, Makedonya'yı bu nedenle karıştırdı Medya Selcan Taşçı yazdı: Katil bilirdik Medya Melih Aşık, Bekir Coşkun, Yılmaz Özdil, Ali Sirmen, Soner Yalçın YCHP için ne dediler? ''AKP'nin ambulansı...'' Medya