İstanbul trafiğinde sis yoğunluğu

İstanbul'da, haftanın ilk gününde etkili olan sisle birlikte birçok noktada trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre, yer yer sisin de etkili olduğu kentte trafik yoğunluğu yüzde 63 olarak ölçüldü. Sis özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi.

Abone ol

İstanbul'da, sisin de etkisiyle birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre, yer yer sisin de etkili olduğu kentte trafik yoğunluğu yüzde 63 olarak ölçüldü.

Kent genelinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi de azaldı.

Anadolu Yakası'nda sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikameti ile D-100 kara yolu Maltepe ve Kartal bölgelerinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikametinde Çobançeşme mevkisinden başlayan trafik, Haliç Köprüsü çıkışına kadar devam ederken, tersi istikamette İncirli-Yenibosna mevkileri arasında trafikte aksamalar görüldü.

Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikametinde Avcılar'da Parseller-Gümüşpala arasında trafikte aksamalar yaşanıyor. Edirne istikametinde ise Küçükçekmece - Avcılar arasında bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.

D-100 kara yolu ve TEM otoyolu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Avrupa'ya geçişlerinde yoğunluk oluştu.

Sabah trafiğinde özellikle D-100 kara yolu Kartal-Maltepe ile Bostancı-Göztepe kavşakları arasında, TEM otoyolu Samandıra kavşağı ile Çamlıca gişeler arasında da trafiğin adım adım ilerlediği görüldü. Ayrıca Anadolu yakasında Kadıköy- Ümraniye-Üsküdar'da bölgesel olarak sis ve pus etkili oluyor.

Metrobüslerde yoğunluk gözlenirken, Mecidiyeköy'deki metrobüs ve metro aktarma noktalarında yoğunluk yaşandı.

Perinçek, Cumhuriyet Köyü Üretim Devrimi Kurultayı’ndan seslendi: ''Türkiye’yi üreticilerin milli hükümeti yönetsin'' Gündem Karabağ Zaferi'nin 1. yıl dönümü: Binlerce kişi Bakü'ye yürüdü Gündem Enver Altaylı davasında karar Gündem Bakan Akar ve komuta kademesi Azerbaycan'da: Karabağ Zaferi'nin 1. yıl dönümünde Ermenistan'a çağrı! Gündem