Devin Nunes: ABD ekonomisi Nisan sonuna kadar dayanamaz

Salı günü akşam saatlerinde Fox Haber kanalından Laura Ingraham’ın programına konuk olan ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Devin Nunes çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Nunes "ABD ekonomisinin bir ay daha sosyal izolasyon kısıtlamasını kaldırabileceğini düşünmüyorum" dedi ve sözlerine şöyle devam etti, "Size şunu söyleyeceğim; eğer biz bu ülkede insanları önümüzdeki hafta veya iki hafta da işlerine geri döndüremezsek, Nisan sonuna kadar bekleyebileceğimize inanmıyorum. Ekonominin fişini çekip her şeyin geriye normale dönmesini bekleyerek ayakta kalabilecek hiçbir ekonomi bilmiyorum. Haydi, hep beraber ise geri dönüşün bir yolunu bulalım.” dedi.

Amerikan sağlık otoritelerinin ‘evde kal’ çağrısı yaptığı geçtiğimiz ay içerisinde Nunes, yine Fox Haber Televizyonu’na verdiği bir demeçte, “Şimdi sokağa çıkmanın ve yerel restoranlara gitmenin tam zamanı” çağrısı yaptığı için gazetelere manşet olmuştu.

ulusal.com.tr

abd
ABD'den Türkiye ve İran'ı tehdit eden adım Dünya Fransa'da Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı 4 bini aştı Dünya İtalya'da koronavirüs salgınından ölenlerin sayısı 13 bin 155’e yükseldi Dünya New York'ta Kovid-19 ölümleri neredeyse 2000'e ulaştı Dünya