Erdoğan da Davutoğlu da katılmayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından Başbakan Davutoğlu da Yargıtay'daki açılış törenine katılmayacak. Gerekçe olarak aynı saatte Bakanlar Kurulu'nun toplanması gösterildi.

Abone ol

Tayyip Erdoğan, "Metin Feyzioğlu varsa ben yokum" dedi. Yargıtay Başkanlar Kurulu da Metin Feyzioğlu'nun "Adli Yıl Açılış" törenine katılmasına ve konuşmasına karar verdi.

Gözler Erdoğan'ın halefine çevrilmişti. Davutoğlu adli yıl açılış törenine katılacak mı katılmayacak mı sorusuna yanıt arandı. Bugün o sorunun yanıtı verildi. Aynı saatte Bakanlar Kurulu toplantısı yapılacağından Başbakan Davutoğlu da adli yıl açılış törenine katılmayacak.

Pazartesi günü Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilke imza atılacak, hem cumhurbaşkanı hem de Başbakan Yargıtay'da yapılan adli yıl açılış törenine katılmayacak.

Davutoğlu yönetiminin bir saat ayarı da Güven oylamasında yaşanacak. Yeni hükümetin TBMM'deki güven oylaması süreci 1 Eylül'de başlayıp, 6 Eylül günü bitecek. Yani 6 Eylül'de oylama yapılacak. Bu tarih de CHP'nin olağanüstü kongresine denk getirildi.

ulusalkanal.com.tr

THY'de bilet krizi! Gündem İşte Nazım Hikmet'in kendi sesinden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Gündem İmralı'ya "Yatılı misafir" dönemi başlıyor! Gündem Soner Polat yazdı: Hüzünlü bir 30 Ağustos daha! Gündem