Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar: Gökçek ve Topbaş tutuklanır mı?

Abone ol

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, basında yer alan Melih Gökçek ile Kadir Topbaş'ın FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanacağına ilişkin haberlere köşesinde değindi.

Önkibar yazısında, "bana sorarsanız Tayyip Erdoğan böylesine kaygan bir zeminde kendine problem getirecek yeni cepheler açmaz" dedi. Aydınlık yazarı Gökçek ile Topbaş için, "Bir başka şey gözden kaçırılmasın Gökçek de, Topbaş da çok şey biliyor" ifadesini kullandı.

Önkibar'ın Aydınlık'taki yazısı şöyle:

Medyadaki bazı haber ve yorumlara göre Melih Gökçek ile Kadir Topbaş FETÖ bağlamında tutuklanacakmış!

Melih Gökçek’in o çevrelere panik halinde cevap yetiştirmesini anlamadım ama bana sorarsanız Tayyip Erdoğan böylesine kaygan bir zeminde kendine problem getirecek yeni cepheler açmaz.

Hem Gökçek, hem Topbaş tanınan isimler ve ihraç ya da tutuklanmalarının AKP’yi zaafa düşürüreceği gözönünde bulundurulur.

Ayrıca bu iki ismin FETÖ bağlamında dünü yani geçmişi belli ve Gökçek darbe gecesi iyi bir sınav verdi... Bu noktada Kadir Topbaş’ın dünürü ve çocukları bağlamında sıkıntıları var ama yine de ‘tutuklanır’ diyemiyorum.

Bir başka şey gözden kaçırılmasın Gökçek de, Topbaş da çok şey biliyor...

ulusalkanal.com.tr

Jandarma Genel Komutanı'ndan Çukurca açıklaması Gündem Kilis'e atılan roket sonucu Suriyeli çocuk hayatını kaybetti Gündem Onur Sinan Güzaltan, Türkiye ve Suriye anlaşmasının şifrelerini yazdı Gündem Eski ulaştırma bakanlarından Arif Ahmet Denizolgun hayatını kaybetti Gündem