AKP'lilerden skandal dialoglar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında “Bakan birilerinin önüne yatmış” sözlerine Cumhurbaşkanı ve AKP’den sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu için “siyasi sapık ifadesini kullandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu da “adam müsveddesi demeyi bile kendisine çok görüyorum” dedi.

Abone ol

Siyasette üslup bozuldu.

Tartışma CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çocuk istismarıyla gündeme gelen Ensar Vakfını koruyan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için sarf ettiği sözlerle başladı.

Kılıçdaroğlu’na, Cumhurbaşkanı ve hükümet kanadından tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu için “siyasi sapık” ifadelerini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da ilk tepkisini twitterdan Kemal Kılıçdaroğlu’nu takip etmeyi bırakarak gösterdi. Ardından tepkisini kameralar karşısında dile getirdi.

Açıklamalarda Kılıçdaroğlu’na “Özür dile” çağrısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu da CHP Liderinin açıklamaları için hukuki süreç başlatılacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde de protesto edildi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile beraberindeki AKP kadın kolları üyeleri ve milletvekilleri CHP Genel Merkezine siyah çelenk bıraktı.

ulusalkanal.com.tr

Şanlıurfa'da PKK'lı canlı bomba yakalandı Gündem Erdoğan ile Davutoğlu iki ayrı konuda ters düştü Gündem Ankara'da PKK'lı canlı bomba yakalandı Gündem Ankara'da PKK'lı canlı bomba yakalandı Gündem