Yeşilçam koca bir asırı geride bıraktı

Unutulmayan filmler ve unutulmayan şarkılarla Yeşilçam koca bir asırı geride bıraktı. Yeşilçam 101'inci yaşını "Türk Sineması'nda Yıldızlar Geçidi" adlı törenle kutladı.

Abone ol

Hafızalardan silinmeyen filmler ve o filmlerin unutulmaz müzikleri... Bir asırı geride bırakan Türk Sineması, 101'inci yılını muhteşem bir törenle kutladı.

Yeşilçam "Türk Sineması'nda Yıldızlar Geçidi" ile 101'inci yaşını kutladı. Sinemamızın unutulmaz oyuncularının katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı.

Etkinlikte hafızalardan silinmeyen Türk Sineması'nın nostaljik şarkıları sanatçılar tarafından Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde seslendirildi.

Geceye Türkan Şoray, Ediz Hun, Cüneyt Arkın, Filiz Akın, Selda Alkor, İzzet Günay, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, İpek Acar, Emel Sayın, Işın Karaca, Hakan Peker, Burak Kut ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk filmlerinden sahnelerin gösterildiği gecede seslendirilen şarkılardan sonra oyuncular sahneye çıkıp izleyicilerle duygularını paylaştılar.

Gecede sahne alan Bengü "Kıskanırım Seni Ben" şarkısını kendi yorumuyla seslendirdi. Işın Karaca'nın Ediz Hun ile yaptığı düet izleyicilerden tam not aldı.

Gecenin sonunda topluca sahneye çıkan sanatçılar "nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım" adlı şarkıyı seslendirdi.

ulusalkanal.com.tr

4 bin yıllık bronz heykel Bandırma'da ele geçirildi Kültür Sanat New York metrosunun neşesi: Müzisyenler Kültür Sanat Engelleri aştılar tiyatro oyunu sergilediler Kültür Sanat 35 yıllık galeride son sergi Kültür Sanat