Netanyahu: Türk ve İsrailli temsilciler Nisan'da bir araya gelecek

İstiklâl Caddesinde düzenlenen terör saldırısının ardından yumuşamaya başlayan Türkiye İsrail ilişkiler ile ilgili İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'dan açıklama geldi. Netanyahu, ilişkilerin düzelmesi için iki ülke arasında yakında bir görüşme olacağını söyledi.

Abone ol

Mavi Marmara gemisine düzenlenen kanlı baskınla gerilen Türkiye - İsrail ilişkileri, Taksim'de düzenlenen terör saldırısıyla yerini yumuşamaya bıraktı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Türkiye ve İsrail temsilcilerinin ilişkilerin normalleşmesi adına tekrar bir araya geleceklerini açıkladı.

Yediot Ahronot'un haberine göre Kudüs'te düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Netanyahu, iki ülke temsilcilerinin Nisan ayı içinde görüşeceklerini, olumlu sonuçlar çıkmasını umduğunu söyledi.

Türkiye ile her zaman iyi ilişkiler içinde olmak istediklerini belirten İsrail Başbakanı "İlişkilerin yönünü değiştiren biz olmadık. Şu anda görüşmeler var ve devam ediyor" diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

"Bosna kasabı" Radovan Karadžić hakkında karar verildi Dünya Karadžić davasının tanıkları konuştu Dünya Brüksel saldırılarının ardından Belçika'da hükümet krizi Dünya Brüksel'deki saldırıda ikinci bir kişi daha mı kaçtı? Dünya