TaLeBeler 10 Kasım'da Anıtkabir'deydi!

Ankara'da bileşenlerini, TGB, ADD, Birleşik Kamu İş Federasyonu, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi kitle örgütlerinin oluşturduğu Vatan Cumhuriyet ve Emek Birlikteliği saat 8:30'da Tandoğan Meydanı'nda buluşarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile anma programını başlattı.

Abone ol

TaLeBeler 10 Kasım'da Anıtkabir'deydi!

Buradaki anma programının ardından on binlerce kişi, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz", "Ne Mutlu Türküm Diyene!" ve "Atatürk Gençliği Görev Başında" sloganları ve alkışlar eşliğinde Anıtkabir'e yürüdü.

TaLeBeler 10 Kasım'da Anıtkabir'deydi!

TGB'nin öncülüğünde kurulan Türkiye Liseliler Birliği(TLB) de sabah saat 8:00'de Ankara Güvenpark'ta buluşarak, dev harflerin içine 10 Kasım'la ilgili düşüncelerinin bulunduğu, günlerce çalışıp hazırladıkları "10 Kasım Yas Değil Mücadele Günüdür" yazılı dev pankartla birlikte Anıtkabir'e yürüdü.

TaLeBeler Atalarının huzurunda yılmadan mücadele edeceklerine söz verdiler!

ulusalkanal.com.tr

'Cumhuriyetin kazanımlarını çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmaya ant içiyoruz' Gündem Karşıyaka'da Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu Gündem Onlara da siyasetin önü açılacak Gündem Dolmabahçe'de onbinler cevap verdi Gündem