Yasemin Çongar şüpheli sıfatı ile sorgulanacak

Balyoz kumpası kapsamında ifadeye çağrılan Eski Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Yasemin Çongar'ın Çarşamba günü adliyeye gideceği öğrenildi. Savcılık, şüpheli sıfatı ile Çongar'ın iafedesini alacak.

Abone ol

Balyos Kumpası kapsamında yürütülen soruşturmada, bu kez Taraf Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Yasemin Çongar ifade verecek.

Kumpas habeleri ile Türk Ordusunu hedef alan gazetenin tepe yöneticilerinden biri olan Çongar'ın 25 Mart Çarşamba günü Çağlayan Adliyesi'ne geleceği öğrenildi. Şüpheli sıfatı ile adliyeye çağrılan Çongar'ın sorgusunu, Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü'nün yapması bekleniyor.

Çongar ile birlikte ifadeye çağrılan Eski Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın sorgusunun ne zaman yapılacağı ise belli değil.

Taraf'ın bavulcusu Mehmet Baransu'nun tutuklandığı Balyoz kumpası soruşturmasında 20 Mart'ta da eski Taraf yazarı Yıldıray Oğur'un ifadesi alınmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Başkanlık sistemi masaya yatırıldı Gündem Onbeşliler 100 yıldır vatan savunmasında! Gündem Yaralı yüzbaşı 7 yıl sonra şehit oldu Gündem Washington'un üç damarı Gündem