Milletvekili adayı Daşıyıcı İşçi Partili oldu

İşçi Partisi'nin Antalya'da Alanya İlçe Başkanlığı’nda partiye yeni üye olan yurttaşlara rozetleri takıldı.

Abone ol

İşçi Partisi Alanya’da yeni üyelere rozetleri İlçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu tarafından düzenlenen törenle takıldı. Partiye yeni üye olanların aralarında, Antalya’dan 2011 seçimlerinden bağımsız milletvekili olan Zeliha Daşıycı ve HEPAR ilçe sekreteri Tahir Sert Kaya’da yer alıyor. Genelkurmay Başkanlığı’ndan emekli olan Zeliha Daşıyıcı, İşçi Partisine gelmesine neden olan en büyük etkenin , partinin Atatürk ilke ve devrimleri, ülke birlik ve bütünlüğüne sahip çıkması, devrimci ve halkçı çalışmaları olduğunu ve Türkiye Cumhuriyetinde en iyi muhalefet yapan siyasi partinin İşçi Partisi olduğunu vurguladı.

İşçi Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu katılım öncesi yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Ülkemiz yakın tarihinde hiç görmediği zor bir dönemden geçmektedir. Bölücü ve gerici AKP iktidarı İktidarını kaybetmiş ,yarattığı paralel iktidarların tehdidi altına girmiştir. Muhalefet partilerinin iktidar olmak ,hükümet kurmak gibi hedef ve gündemi yoktur. Bu şartlar altında bulunan yönetilmeyip yönetiliyormuş gibi yapılan ülkemiz bölgemizin Ekonomik,siyasi, askeri sorunları içinde pusulasını kaybetmiş rotasından çıkmış bir gemi gibi yalpalayarak yol almaktadır. Böyle giderse kayalara toslamamız kaçınılmazdır. Milletimiz‘e 60 yıldır Atatürk’ün tam bağımsızlık rotasından çıkarıp ABD’nin Atlantik rotasına sokanlar için yol bitmiş sona gelinmiştir. Bu ağır şartlar altında çıkış yolu arayan Milletimiz İşçi Partisi’nin çoban yıldızını keşfetmiş bulunuyor. İşçi Partisi Programı ile fedakar kadroları ve bilgi birikimi ile Atatürk devrimlerini tamamlayacak yegane öncü güç olarak tarihsel görevine hazırdır. Mahalli idarelerden başlayarak Ankara’da Milli Hükümeti kurana kadar sürecek yürüyüşümüz milletimizin bütün milli unsurlarını içine alarak başlamış bulunuyor. Milletimiz iliğini kemiğini sömüren sıcak para diktası olan Bölücü, mafya, tarikat şeytan üçgeni iktidarı yerine, üreten ürettiğini tüketen halkçı kamucu Milli Hükümeti mutlaka kuracağız. Ülkemize ve bölgemize refah toplumu olma yolunu açacağız. Bu duygularla partimize katılan yurtseverleri selamlıyor mücadeleye hoş geldiniz diyorum hepinize saygılar sunuyorum.

ulusalkanal.com.tr

Gökçek'ten suikast iddiası Gündem MHP Lideri çok sert konuştu Gündem Çiçek'ten uzlaşma komisyonu çağrısı Gündem Türkiye hırsızlar rejimine mahkûm değil Gündem