Fenerbahçe tarihi eyleme hazır

Fenerbahçe camiası kumpasa karşı tarihi bir eyleme hazırlanıyor. Yarın yapılacak yürüyüşe Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da katılacak. Fenerbahçe dernekleri farklı renklere gönül veren yurttaşları da adalet için birlikte yürümeye davet etti.

Abone ol

Bağdat Caddesi tarihi bir güne hazırlanıyor. Fenerbahçe camiası 3 Temmuz operasyonunu protesto etmek için kolları sıvadı.

Yarın yapılacak yürüyüşte, cezası Yargıtay tarafından onanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da 4 buçuk kilometrelik güzergahı taraflarla birlikte yürüyecek. "Sesimiz ve Sözümüz Adalet İçin" başlığıyla yapılan duyuruda hangi renge gönül verirsek verelim, adalet için hukuk için birlikte yürüyelim çağrısı yapıldı.

Saat 15.00'te Bağdat Caddesi'nden başlayacak yürüyüş Fernebahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda sona erecek. Yürüyüşün sonunda Yıldırım'ın taraftarlara hitaben bir konuşma yapması bekleniyor.

Fernerbahçe dernekleri, yüz binlerin katılması beklenen yürüyüş için şehir dışından 15 bin taraftarın İstanbul’da olacağını duyurdu.

Doktorların beyaz önlükleriyle, avukatların da cübbeleriyle katılacağı yürüyüşte bir çok ünlü isimin de yer alması bekleniyor.

İstanbul'la eş zamanlı olarak Hollanda, Almanya ve İsveç’te yürüyüşler yapılacak.

ulusalkanal.com.tr

"Hedefimiz altın madalya" Spor Kayseri Erciyesspor'da hazırlıklar sürüyor Spor “Fatih hoca bir efsane“ Spor "Tek adayımız Şenol Güneş" Spor