Süreyya Yalçın 35. yaşına sürpriz kutlamalarla girdi

Süreyya Yalçın, dün görkemli bir partiyle 35. yaşına girdi. Eşi Ozan Baran'ın düzenlediği partiye, Yalçın'ın yakın arkadaşları da katıldı.

Abone ol

Dün akşam Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran'ın düzenlediği partiyle yeni yaşına girdi 35. yaşını kutlayan Yalçın'ın büyük doğum günü organizasyonuna tüm yakın arkadaşları katıldı. Doğum günü partisi için Brezilya'dan 10 kişilik dans ekibinin geldiği öğrenildi. Dans gösterisi renkli sahnelerle gerçekleşti.

Süreyya Yalçın yapılan kutlamanın videosunu Instagram hesabından paylaşıp başta eşi olmak üzere tüm kutlayanlara teşekkür etti. Yalçın'ın paylaşımı şöyle:

Dünyam beni o kadar mutlu ediyorsun ki kelimelerle tarifi yok iyi ki doğdum da senin yarın oldum yaşama sevincimsin sizlere gelince de dostlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum yanımda oldunuz.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran çifti daha önce Baran'ın doğum günü kutlamalarıyla gündeme gelmişti. Yalçın, Baran'a tır hediye etmişti. Dün kutlanan doğum gününde Baran'ın ise Yalçın'a helikopter hediye ettiği iddia ediliyor.

Karan bebeğe 1 milyon liralık teklif geldi! Yaşam Milli Mücadele'nin ilk kurşununu atan Mehmet Çavuş kimdir? Yaşam PKK tarafından öldürülen Hasan Erkılıç kimdir? Yaşam Ahmet Yalman kimdir? Bugün ölümünün 37. yıl dönümü Yaşam