Putin’in danışmanı Dugin darbe komisyonu öncesi sadece Ulusal Kanal’a konuştu

Putin’in Danışmanı Alexander Dugin darbe komisyonu öncesi sadece Ulusal Kanal’a konuştu.

Abone ol

TBMM’nin kurduğu Darbe Araştırma Komisyonu’nun dinlemek için Ankara’ya davet ettiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in danışmanı Alexander Dugin, Ankara ziyareti öncesinde sadece Ulusal Kanal’a konuştu.

Türkiye’deki darbe girişimi soruşturmasında neden Rusya’nın katılmasının istendiği konusundaki soruyu yanıtlayan Dugin "Bu sadece Türkiye’nin iç meselesi değildi. Bunun arkasında jeopolitik bir ajanda vardı. Çünkü Fethullahçı örgütün merkezi ABD’de, bu örgütün arkasında da Amerikalı CIA ajanları vardı. Bu Erdoğan rejimine Amerika Birleşik Devletleri tarafından yapılan bir tür savaş ilanıydı” dedi.

Ulusal Kanal’ın darbe girişiminden FETÖ’nün geleceğine ve Musul operasyonuna uzanan sorularına çarpıcı yanıtlar veren Dugin özel röportajının tamamı bugün (25 Ekim Salı) 20:15’te Ulusal Kanal’da.

Darbe öncesinde 14 Temmuz günü Avrasya Yerel Yönetimler Birliği’nin davetlisi olarak Ankara’da bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Özel Temsilcisi Aleksandr Dugin’in, ‘Türk ordusunda bir hareketlilik olduğu’ yönünde bir uyarı yaptığı iddia edilmişti. Darbe Araştırma Komisyonu da Dugin’i dinlemek üzere komisyona davet etmişti. Dugin’in, 26 Ekim Çarşamba günü Ankara’ye gelerek TBMM Darbe Araştırma Komisyonu’nu bilgilendirmesi bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

NATO'dan Türk askeri açıklaması Gündem İstanbul polis okulundaki atış eğitiminde kaza! Komiser yardımcısı şehit oldu Gündem HDP milletvekilleri PKK'lı teröristlerin cenazesine katıldı Gündem 'Kırmızılı kadın' davasında yeniden yargılanma talebi Gündem