Öcalan'ı Sorgulayan Komutana Yoğun İlgi

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur Kaynak Yayınları'ndan çıkan 'Abdullah Öcalan'ı Nasıl Sorguladım' adlı kitabını imzaladığı 5. Konyaaltı Kitap Fuarı'nda yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandı

Abone ol

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur Kaynak Yayınları'ndan çıkan 'Abdullah Öcalan'ı Nasıl Sorguladım' adlı kitabını imzaladığı 5. Konyaaltı Kitap Fuarı'nda yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. İmza etkinliğinin ardından İşçi Partisi'ne katılan Antalya Kültür Sanat Gönüllüleri Vakfı üyelerinin üyelik formlarını imzalayan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, yurttaşlarla söyleşti.

Kitabının Yanında İşçi Partisi'ne Katılan Yurttaşların Üyelik Formlarını da İmzaladı

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 5. düzenlenen Konyaaltı Kitap Fuarı'nda İP Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, kitabını okuyucuları için imzaladı. Antalyalı yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği imza etkinliğinde Uğur, okuyucularıyla küçük sohbetler etti, fotoğraflar çekildi. Saatlerce süren imza etkinliğinin ardından İşçi Partisi'ne katılma kararı alan Antalya Kültür Sanat Gönüllüleri Vakfı üyelerinin üyelik formlarını imzaladı. Burada basın mensuplarına konuşan Uğur, "Antalyalı yurttaşlara kitap imzalamak şerefine nail oldum. Bundan daha önemlisi bugün İşçi Partisi'ne katılma kararı alan sanat camiasının çok önemli insanlarıyla tanışmak ve onlarında İşçi Partisi'ne kayıtlarında imzamın bulunmasını bilmek bana çok büyük onur verdi. Onun için şimdiden arkadaşlarımızı kutluyorum. Mücadelede artık hep beraberiz. Kazanacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. İyi ki varsınız. Çok teşekkür ediyorum hepinize" ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Uğur, yeni üyelerin kayıt formlarını imzaladı ve tebrik etti. Yeni üyeler neden İşçi Partisi'ne katılım kararı aldıklarını anlattılar.

İşçi Partisi'nin Mücadele Azmi

Bu güne değin 43 kitap yazan Antalya Kültür Sanat Gönüllüleri Vakfı Onursal Başkanı Şair Yazar Mustafa Ceylan, geçtiğimiz yerel seçimlerde Demokrat Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu belirterek duygularını şu sözlerle paylaştı; "Ömrüm boyunca Türk Milliyetçiliğine hizmet ettim. Milli ve manevi değerlere bağlı bir çizgiden ayrılmadım. Ancak İşçi Partisi'nin yaptığı mücadeleyi gördükçe, beraber onlarla olmanın ayrı bir zevki, ayrı bir mücadelesi, ayır bir aşkı ve heyecanı olacağına inandım. O nedenle İşçi Partisi'ne katılma kararı aldım."

Mücadeleyi İşçi Partisi'nde Sürdürecek

İşçi Partisi'ne üye olan Yazar Harun Yiğit de duygu ve düşüncelerini şöyle anlattı; "Yayımlanmış 6 kitabım var. Birisi ilk defa temel Türk Destanlarını manzum şekilde yazılmasını içeren kitabım. Daha sonra Yiğitlerin Destanı diye bir kitabım çıktı. Sarıkamış'ı yazdım yayımlanmayı bekliyor. Şuanda da Anadolu Yiğit Dolu adlı kitabımı tamamlamak üzereyim. Bundan sonraki çalışmalarımız İşçi Partisi içerisinde olacak. Bize vesile olan Komutanıma ve Partili arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum."

Bundan Sonra Her Daim Biriz

Vakfın Başkanı Mehmet Çınar İşçi Partisi İl Başkanlığı'na teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi; "Gerçekten Antalya için İl Başkanı Yalçın Armen çok büyük bir kazanç. Yakın olarak takip edin göreceksiniz Antalya'da İşçi Partisi ile ilgili çok şeyler değişecek. Özellikle Onursal Başkanım Mustafa Ceylan'ın partiye katılmış olması bize zevk, şevk verecek. Komutanımıza da söz veriyoruz buradan; sonuna kadar birlik beraberlik içerisinde olacağız."

Konuşmaların ardından Emekli Albay Hasan Atilla Uğur hem yeni partililerle, hem de Antalyalı yurttaşlarla fuar alanı yanında ki sohbetini geç saatlere kadar sürdürdü.

Haber: Devrim Dönmez Koçak - Fotoğraf: Merve Demirağ / ANTALYA

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan ABD planına katılma sinyali Gündem Erdoğan açıkladı: Tampon değil... Gündem Rusya'dan ABD'ye sert tepki Gündem "Kıbrıs'ı yok olmaktan siz kurtardınız" Gündem