Hasan Ferit Gedik davası başlamadan bitti!

Gülsuyu'nda vurularak öldürülen Hasan Ferit Gedik davasında ilk duruşma başlayamadan bitti. Mahkeme salonunda kavga çıkınca duruşma güvenlik gerekçesiyle 4 Eylül'e ertelendi.

Abone ol

Hasan Ferit Gedik davası başlayamadan ertelendi.

Geçen yıl Eylül ayında İstanbul Gülsuyu'nda yaşanan ve Gedik'in ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili davada arbede çıktı.

Önce adliye koridorları karıştı, ardından gerginlik salona yansıdı. Duruşma başlamadan salonda kavga çıkınca hakimler ayrıldı, duruşma güvenlik gerekçesiyle ertelendi.

Mahkeme başkanı duruşmayı takip eden milletvekillerini sanıkların yanına oturmamaları için uyardı. CHP Milletvekili Mahmut Tanal ayağa kalkarak "Ben milletvekiliyim. Aynı zamanda avukatım. Duruşmayı izlemek için geldim." sözleriyle başkana yanıt verdi.

Sanıklar Tanal'a yanıt verince bir anda ortalık karıştı. Sanıklarla milletvekilleri arasında atışma kavgaya döndü, bazı sanıklar milletvekillerine saldırdı.

Duruşma salonundan çekilen mahkeme heyeti, güvenlik sağlanamadığı gerekçesi ile duruşmayı 4 Eylül'e erteledi.

311 sayfalık iddianame ile açılan davada 35 sanık, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve üye olma", "Nitelikli yağma" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs", suçlarıyla yargılanıyor.

ulusalkanal.com.tr

Yurt gazetesinde yaprak dökümü devam ediyor Medya Seçimin faturası Hulki Cevizoğlu'na kesildi! Medya Halil Nebiler'den “Balkon konuşması“ Medya Ulusal Kanal ve Aydınlık'a çirkin saldırı Medya