Şehitlere son görev

Şırnak'ta PKK'nın hain saldırılarında şehit olan kahraman askerlerimiz İzmir, Adana ve Balıkesir'de son yolculuklarına uğurlandı. Şehit Necati Yenikapı'nın babası PKK'ya tepkisini sürdürdü. Baba, "Bende Kürdüm, bir bayrak altında yaşıyoruz" dedi. Balıkesir'de defnedilen Astsubay Kenan Yıldız'ın annesi de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a "ben şehit annesiyim silah verin ben de gideyim" dedi.

Abone ol

Şehit Astsubay Kenan Yıldız, Şehit Uzman Çavuş Faruk Gezen ve Şehit Er Necati Yenikapı memleketlerin binlerce yurttaşın katıldığı törenlerle son yolculuklarına uğurlandı.

3 Mehmetçik, vatan bütünlüğü için Şırnak'ta yürütülen şehir operasyonlarına katılmış ve şehit olmuşlardı.

Er Necati Yenikapı'nın cenaze namazı İzmir Bostanlı Beşikcioğlu Camii'nde kılındı. Şehit ailesi dik durdu.

Diyarbakırlı olan şehit babası PKK'ya tepkisini dile getirdi.

Anne Neriman Yenikapı oğlunu asker selamı ile uğurladı. Şehit Necati Yenikapı Kadifekale Hava Şehitliği Mezarlığı'na defnedildi.

Roketatarlı saldırı sonucu şehit olan Astsubay Kenan Yıldız için de ilk tören Şırnak'ta yapıldı. Yıldız, daha sonra memleketi Adana'ya götürüldü.

şehit astsubayın cenazeini Adana'da yurttaşlar karşıladı. Astsubay, Şanlıurfa'dan geçici görevle Silopi'ye gitmişti.

Sabancı Merkez Camii'nde yapılan tören Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da katıldı. Orgeneral Akar, anne Emine Yıldız’a başsağlığı diledi. Şehidin annesi Orgeneral Akar'a asker selamı verdi, “Şehidin annesiyim komutanım. Silah verin ben de gideyim” diye seslendi.

5 yıldır astsubay olarak görev yapan Kenan Yıldız, Abdioğlu Köyü'nde defnedildi.

Jandarma Uzman Çavuş Faruk Gezen de Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Binlerce vatandaş şehidin naaşını baba ocağında karşıladı. Şehit uzman çavuş naaşı okul bahçesinde kılınan cenaze ardından Durabeyler Köyü'nde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Sedat Laçiner hakkında yeni gelişme Gündem MİT TIR'ları soruşturmasında tahliye Gündem İstanbul Barosu'ndan 14 maddelik çok sert açıklama Gündem HDP Muş İl Eş Başkanı Elif Çetinbaş tutuklandı. Gündem