'Tek Teker Arif' Arif Razgatlıoğlu yaşamını yitirdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde 'Tek Teker Arif' olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu Gazipaşa ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Babasının motor tutkusu nedeniyle 8 yaşından bu yana motosikletle yarışlara katılan Toprak Razgatlıoğlu, performansıyla dikkati çekiyor. Motosiklette yolcu olan Ülkü Özcan da yaşamını yitirdi

Abone ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde 'Tek Teker Arif' olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu, Gazipaşa ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Gazipaşa sahil yolunda meydana gelen kazada motosiklette yolcu olarak bulunan Ülkü Özcan'ın da yaşamını yitirdiği öğrenildi.

OĞLU DA MOTOSİKLETÇİ

Antalya'da "Tek teker Arif" olarak bilinen babasının motor tutkusundan dolayı 8 yaşından bu yana motosikletle yarışlara katılan Toprak Razgatlıoğlu, adeta kupaların müdavimi oldu.

Alanya ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu, babasından aldığı bayrağı yukarılara taşımaya çalışıyor.

Babası tarafından çok küçük yaşlarda motosikletle tanıştırılan Razgatlıoğlu, motokrosla başladığı serüvenini motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu MotoGP'ye taşımayı hedefliyor.

ARİF RAZGATLIOĞLU KİMDİR?

Razgatlıoğlu, biyografisini şöyle ifade ediyor:

1962 Yılında Adapazarı'nda doğdum.

İlk ve Orta Eğitimimi Adapazarında tamamladım. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştım. Askerlik dönüşü 5 yıl Cafe işletmeciliği yaptım. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikletim ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldim.

1990 yılının yaz aylarında yerleştim. İlk olarak motosiklet üzerine (Rent) yani kiralama kurdum. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı Eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da (Disco) çalıştırdım.

Halen 2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürüyorum.

Şu an Alanya'da yaşıyorum. Evliyim Tümay ve Toprak adında iki oğlum var. R1 Yamaha marka motosikleti seviyorum ve kullanıyorum.

ulusal.com.tr

Dışişleri Bakanı'ndan flaş Reza Zarrab açıklaması Gündem Türkiye ve ABD'den karşılıklı hamleler Gündem TGB Genel Başkanı Cem Dikmen: KKTC'yi tüm dünya tanıyacak Gündem Kıbrıs Vatandır Sempozyumu sonuç bildirgesi açıklandı Gündem