Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi belli oldu! 'Arıza' ile ekranlara geri dönüyor!

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş'ın Arıza adlı yeni dizide başrol oynayacağı kesinleşti... İşte dizinin konusu...

Abone ol

Daha önceden Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynayacağı konuşulan Arıza adlı dizinin başrolü için verilen son karar belli oldu.

Genç yıldızlar arasında gösterilen Tolga Sarıtaş 03 Medya'nın yapımcılığını yapacağı Arıza dizisinin başrolünde oynayacak.

Dizinin Eylül 2020'de ekran macerasına başlaması beklenirken oyuncu ekibi henüz belli olmasa da yönetmen koltuğuna oturacak ismin Recai Karagöz olacağı belli oldu.

Dizinin konusunun ayrıntıları tam netleşmesede; başrol olan Mert adlı karakterin sinirlendiği zaman tam bir arızaya dönüşmesi işlenecek.

ulusal.com.tr

Can Yaman'ın yeni dizisi 'Bay Yanlış'ın sete çıkma tarihi belli oldu! İşte 'Bay Yanlış'ın oyuncu kadrosu... Medya Şahika Ercümen'den geç gelen Survivor itirafı: Kırıcıydı Medya Yalancı Damat filminin konusu nedir? Yalancı Damat oyuncu kadrosu... Bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya Şabaniye filminin konusu nedir? Şabaniye kesintisiz izle... Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya