Filistinli genci vurdukları yetmedi kurşun yağmuruna tuttular

İsrail askerleri Kudüs'teki bir geçiş noktasında sınır polisine saldıran bir Filistinli genci vurarak etkisiz hale getirdi. Daha sonrasında yaşananlar ise tam bir vahşetti. Yerde hareketsiz yatan genç kurşun yağmuruna tutuldu. Tüm bu yaşananlar ise Al Jazeera kameramanı tarafından saniye saniye görüntülendi.

Abone ol

İsrail askerleri Kudüs'teki bir geçiş noktasında Filistinli genci adeta kurşuna dizdi.

Haaretz gazetesinin internet sitesinde manşetten yayımlanan habere göre, 20 yaşındaki Muhammed Ebu Halef adlı Filistinli genç, Doğu Kudüs'teki geçiş noktasında bekleyen İsrail sınır polisine elindeki bıçakla saldırdı.

Polisi yaralayan Filistinli genç kaçmaya çalışırken İsrail askerleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Ancak askerler yerde hareketsiz yatan gence defalarca kez ateş ederek kurşuna dizdi.

Olay yerinde bulunan bir El Cezire kameramanı tarafından saniye saniye görüntülenen o anlar, Haaretz'in internet sitesinde yayınlandı.

ulusalkanal.com.tr

Rusya'dan sert ABD açıklaması Dünya Mülteci yurdunda çıkan yangını sevinç çığlıklarıyla izlediler Dünya Rusya yanlışlıkla YPG/PYD'yi vurdu Dünya Akdeniz'in Girit Adası açıklarında 3,6 büyüklüğünde deprem Dünya