Erdoğan'dan 'Anneler Günü' mesajı

Bugün annelerimizin günü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "Anneler Günü"ne özel mesaj geldi. Erdoğan, "Hepimiz için şefkat yuvası ve güvenli bir liman olan annelerimiz, 'Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna' inanan bizler için baş tacıdır" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Dünya üzerindeki hiç bir duygu anne sevgisi kadar güçlü ve uzun süreli olamıyor. Bugün annelerimizin günü... Bu özel gün için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en büyük sorumluluğu üstlenen, fedakarlığın ve sınırsız sevginin timsali, en kıymetli sığınağımız, ilk öğretmenimiz annelerimizin, Anneler Günü'nü tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Annelerin karşılıksız sevgi, sabır ve fedakarlık gibi yaratılıştan gelen özelliklerinin tüm topluma örnek olduğunu belirtti. Erdoğan, "Hepimiz için şefkat yuvası ve güvenli bir liman olan annelerimiz, 'Cennetin annelerin ayaklarının altında olduğuna' inanan bizler için baş tacıdır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, annelerimizin, ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanması, mutlu ve huzurlu olmaları, hayat şartlarının iyileştirilmesi konusunda yılmadan çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yapımı devam eden hastaneleri inceledi Gündem İçişleri Bakanı Soylu yarın için ricada bulundu Gündem Devlet Bahçeli'den Cumhur İttifakı açıklaması Gündem Düğünler olacak mı, 2020 düğün salonları ne zaman açılacak? Gündem