Erdoğan'dan Arınç'a sert gönderme: Omurgalı olacaksın!

Başbakan Erdoğan'la hükümet sözcüsü Arınç arasındaki öğrenci evleri üzerinden başlayan gerilim devam etti. Arınç, Meclis grup toplantısına gelmedi.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Arınç'a sert gönderme yaptı. Öğrenci evleriyle ilgili "milletin dediğine bakarız" diyen Erdoğan Bülent Arınç'a "omurgalı olacaksın" diyerek mesaj yolladı.

Deniz Kuvvetleri Komutanı'na "hayırlı olsun" ziyaretine giden hükümet sözcüsü Arınç, Başbakanı Meclis'teki odasından dinledi. Başbakan peş peşe sıraladığı cümlelerde "3 dönem" hatılatması yaptı.

Samanyolu Haber'de Arınç'tan "akil adam" olarak bahseden ana muhalafet lideri bu konuda ilginç bir öneri sundu. Arınç'ı kucaklayıcı bir uslup kullanan CHP lideri, "Adana valisini hükümet sözcüsü yap millet gerçek yüzünüzü görsün" dedi.

Kulislerde Arınç'ın yerine Başbakan Yardımcı Bekir Bozdağ'ın hükümet sözcülüğüne getirileceği iddia edilmişti.

Öğrenci evi gerilimi sonrası Başbakanın Arınç'a telefon açmaması da bu yöndeki iddiların kuvvetlenmesine neden oldu. Bu konunun önümüzdeki AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında ele alınması bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

Muhimmat dolu TIR'ın kritik ismi kayıplara karıştı Gündem HES direnişine kurşun Gündem Ali İsmail davası il değiştirdi Gündem Bu belgeyi almadan balık tutamayacaksınız! Gündem