Öncü Gençlik Eskişehir yönetimi seçildi

Abone ol

Vatan Partisi Öncü Gençlik 10.Olağan İl Kurultayını 2 Aralık Cuma günü Senna City Hotelde gerçekleştirdi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından divan kurulu seçildi.

Dilek ve temenni mesajlarının okunmasının ardından davetlilerden Vatan Partisi İl Başkanı Raif Eşkinat konuşmasında ‘’Öncü Gençliğin partinin itici gücü olduğunu vurguladı.

’’ Davetlilerden Öncü Gençlik Genel Sekreteri Uğurcan Yardımoğlu ‘’Türkiye tarikatların cemaatlerin içinde yanarken Öncü Gençliği büyütmek zorundayız. Ortaçağ yangınından Türkiye’yi biz kurtaracağız. Partimizin Milli Hükümet Programını Eskişehir’de üniversitelerimizin programına koyacağız.’’ Faaliyet raporu ve mali rapor aklandı. Genel Kurultay rapor taslağı tartışmaya sunuldu. Adaylıkların alınmasının ardından yapılan seçim sonuçlarına göre Vatan Partisi Öncü Gençlik Eskişehir İl Başkanı oy birliği ile Dilek ÇINAR olarak seçilmiştir.

Öncü Gençlik Eskişehir yönetimi şöyle belirlendi;

1-Furkan KAPLAN

2-Yasin TOPÇU

3-Kamile BATARAY

4-Hilal ERKOCA

5-Emircan FIRINCI

6-Aybüke YILDIRIM

7-Aybüke ERKOCA

8-Aslı BAYRAK

Öncü Gençlik Kocaeli yeni başkanını seçti Gündem “Kadının siyasette eksik temsili bir kadın sorunu değil, bir demokrasi sorunudur” Gündem İzmir Öncü Gençlik'ten görkemli kurultay Gündem 'Halkın eğitim ihtiyacı tam olarak sağlanırsa, cemaatler kendine yer bulamaz' Gündem