Mehmetçiğin yeni gözü

Dünya genelinde askeri amaçlı kullanılan Aeryon SkyRanger artık Türkiye'de. Termal görüş özelliğiyle konvoy takip ve arazi taraması yapabilen, 300 metrelik mesafeden yüz tanıma imkanı sunan mini insansız hava aracı, güvenlik güçlerinin gözü olacak..

Abone ol

Askeri amaçlı kullanılan Aeryon SkyRanger Türkiye'de. Kanada üretimi olan cihaz Türkiye'de test amaçlı olarak kullanılıyor.

Mini insansız hava aracı zorlu hava şartları için özel olarak tasarlandı. Dört pervaneli olan cihaz, katlanabilir yapısı ile kolayca taşınabiliyor. Kullandığı termal kameralar sayesinde gece ve gündüz koşullarında görevini yapıyor. Mini insansız hava aracı konvoy takip ve arazi taramanın yanısıra, 300 metrelik mesafeden yüz tanıyabiliyor.

SkyRanger, milli savunmanın yanı sıra, kamu güvenlik uygulamalarında, belediyecilik ile afet çalışmalarında da tam hizmet sunuyor. Güncel olarak iki ve üç boyutlu harita çıkarma özelliği bulunan cihaz ile, yangınlara müdahale, çevresel etkilerin takibi ve endüstriyel denetimlerde yapılabiliyor .

ulusalkanal.com.tr

Bahçeli'den 'başkanlık sistemi'ne ret Gündem Erdoğan, 29 Mart- 2 Nisan tarihleri arasında ABD’ye gidecek Gündem 81 ilde 20 Mart alarmı Gündem Türkiye-AB zirvesinden PKK açılımı çıktı Gündem