Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu'ndan sağlık çalışanlarına alkışlanacak destek

Ünlü oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu, koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına siperlik üreterek destek olmaya karar verdi.

Abone ol

Sosyal medya hesaplarından keşfettikleri bir internet sitesi sayesinde evde bulunan üç boyutlu yazıcıları ile, sağlık çalışanlarına siperlik ürettiklerini anlatan ünlü oyuncu ve eşi, üç boyutlu yazıcısı olan herkesi bu harekete katılmaya davet etti.

"Arkadaşlar merhaba çok zor dünlerden geçiyoruz. Evde kalarak biz bu sürece destek oluyoruz. Evde kalıp bş durmuyoruz. Yüzümde görmüş olduğunuz sağlık çalışanları için yapılmış bir siperlik. Günlerdir sabah öğle akşam çalışıyoruz. Bu siperliği üç boyutlu yazıcımızla kendimiz bastık sağlık çalışanlarına destek olmak için" diyerek sözü eşine devretti. Erdil Yaşaroğlu ise keşfettikleri "ucboyutludestek.org" sitesi hakkında bilgi vererek, üç boyutlu yazıcıya sahip olan herkesi desteğe davet etti.

Çiftin bu davranışı herkes tarafından takdir topladı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Bizim için ön saflarda savaşan sağlık çalışanlarımız için evde siperlik üretmeye devam ediyoruz. Senin de 3 boyutlu yazıcın varsa veya bunlara ihtiyacı olan sağlık çalışanıysan: 3boyutludestek.org @3boyutludestek #3BoyutluDestek ten talepte bulunabilirisin #evdekal @erdil

Begüm Kütük Yaşaroğlu (@begocan)'in paylaştığı bir gönderi (29 Mar, 2020, 9:25öö PDT)

ulusal.com.tr

Survivor Elif Gören kimdir? Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı Elif Gören hangi spor dalı ile uğraşıyor? Yaşam Dilan Çıtak Tatlıses'in sevgilisi Levent Dörter koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı Yaşam Netflix telaffuzu ile gündem olan Murat Övüç kimdir? Yaşam Ebru Polat'tan flaş hayal: Her güne bir sevgili koyacağım Yaşam