Münir Akça son yolculuğuna uğurladı

Tiyatro sanatçısı Münir Akça hayatını kaybetti. Evinde merdivenden düşen 65 yaşındaki oyuncu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akça'yı son yolculuğuna sevenleri uğurladı...

Abone ol

Münir Akça, 65 yaşında hayatını kaybetti.

Tiyatro sanatçısı, evinde merdivenden düştü. İlk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra ambulansla Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde bulunan evindeki cenazesi yakınları tarafından alındı Akça'nın. İlk tören Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda düzenlendi.

Usta oyuncu için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, dua edildi.

Tören sonrası Münir Akça için Orta Cami'de cenaze namazı kılındı. Akça Perşembe ilçesindeki aile kabristanlığına defnedildi. Akça son yolculuğuna çıkarken sevenleri ve sanat dünyasından isimler yanındaydı.

Ordu'da, 1951 yılında doğan Münir Akça, 1990 yılında Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda sanat hayatına başladı. Daha sonra Bakırköy Belediyesi Tiyatrosunda oyunculuk ve yönetmenlik yapan Akça, Arka Sokaklar, Her Şey Yolunda Merkez, Çiçek Taksi, Mavi Kelebekler, Aşk-ı Memnu, Emret Komutanım, İz Peşinde, Sırlar Dünyası başta olmak üzere birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol almıştı.

ulusalkanal.com.tr

Mithat Alam hayatını kaybetti Kültür Sanat Devlet Korosu'nun acı kaybı Kültür Sanat "Kadın Ölüleri" sahnelendi Kültür Sanat Tiyatrocular kaza geçirdi: 1 ölü, 1 yaralı Kültür Sanat