F1 patronu Ecclestone: Avrupa'yı Putin yönetsin

Formula 1’in (F1) patronu Ecclestone, 85 yaşına basması vesilesiyle gazetecilerle düzenlediği yuvarlak masa toplantısında Rusya Devlet Başkanı Putin’i övdü. Ecclestone, ofisinin duvarında neden Putin portresi asılı olduğunu da açıklamış oldu.

Abone ol

F1 patronu Bernie Ecclestone, bir grup gazeteciye verdiği özel mülakatta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e olan hayranlığını dile getirdi ve Putin'in yalnızca Rusya'yı değil tüm Avrupa'yı yönetmesi gerektiğini söyledi.

Ecclestone’a ofisinin duvarında asılı portreler üzerinden kendisine en çok ilham veren kişiler soruldu. Ecclestone da imrendiği kişiler arasında Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari ve Lotus’un kurucusu Colin Chapman’ın yanında liderlik vasıflarını övdüğü Putin’i de saydı.

Avrupa’da Putin’in dengi bir lider olmadığını savunan Ecclestone, “Putin Rusya’da vaktini boşa harcıyor. Tüm Avrupa’yı o yönetmeli. Çünkü bunu yapabilecek başka kimse yok” ifadelerini kullandı. (sputnik)

Bir mülteci ailenin hikayesi Dünya Saat karmaşası kurbanı oldu Dünya Hz. Hüseyin ve 72 yareni İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen törenlerle anıldı Dünya Yıllar sonra gelen itiraf Dünya