Sarıgül'ün tüm mal varlığına el koydu!

TMSF, CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün tüm mal varlığına el koydu. Karara Sarıgül'ün 1998 yılında Bank Ekspres'ten aldığı 3, 5 milyon dolar kredi gerekçe olarak gösterildi.

Abone ol

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün tüm mal varlığına el koydu.

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre karar, batık Bank Ekspres'ten 1998 yılında çekilen 3,5 milyon dolar kredi nedeniyle alındı.

Söz konusu kredinin 9 kişiyle birlikte çekildiği belirtildi. Kararla Sarıgül'e ait 35 taşınmaza da el konulduğu ifade edildi.

Sarıgül'ün avukatları ise bugün TMSF binasına giderek, görüşmelere başladı.

Malvarlığına el konulması kararının ardından Sarıgül yazılı bir açıklama yaptı. Kararın "haksız ve siyasi bri saldırı" olduğunu belirten Sarıgül, TMSF ile herhangi bir borç ilişkisinin olmadığını, TMSF'den de kendisine borçlu olduğunu gösteren bir belge gelmediğini belirtti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ü telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu TMSF'nin kararı için, "Sarıgül'e bu gibi saldırılar devam edecek" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Fenerbahçe'den ilk açıklama Gündem TİB'de tüm daire başkanları görevden alındı Gündem Gül, Torba Yasa'yı onayladı Gündem Türk-İş'ten Yatağan işçisine tam destek Gündem