Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, iddialara fotoğrafla yanıt verdi!

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, İstihbarat Örgütü Başkanı Ali Memlük'ün ev hapsine alındığı iddiasına fotoğrafla yanıt verdi. Esad, Memlük ile birlikte İran heyetinin toplantısına katıldı, televizyonlar da toplantıyı naklen yayınladı.

Abone ol

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, İngiliz Daily Telegraph gazetesi'nin ev hapsine alındığını öne sürdüğü İstihbarat Örgütü Başkanı Ali Memlük ile böyle poz verdi.

Telegraph gazetesi, "İstihbarat Örgütü Başkanı Ali Memlük, Türk istihbaratıyla ortak hareket edip darbe girişimi planlamaktan ev hapsine alındı" şeklinde haberler yapmıştı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, İranlı yetkili Burucerdi ile bir toplantı yaptı ve bu toplantı devlet televizyonundan naklen yayınlandı. İstifa ettiği söylenen Memlük de Esad’ın tam sağında oturuyordu.

Bu fotoğrafın ardından Suriye resmi haber ajansı SANA haberi internet sitesine taşıdı. Ayrıca Suriye’nin resmi sosyal medya hesapları da fotoğrafı paylaştı.

Böylece Suriye, Ali Memlük'ün ev hapsine alındığı iddialarını net bir şekilde yalanlamış oldu.

ulusalkanal.com.tr

Ateşkes ihlal edildi Dünya Doktor hastasının karnında cep telefonunu unuttu! Dünya Kolombiya'da madeni su bastı: 15 kişi mahsur Dünya ABD'nin 6 davetine 4 ret Dünya