Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7 ilde sağanak bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Hakkari, Van, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır çevrelerinde de sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, yarın ülkenin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Hakkari ve Van çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerinin de az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerine göre 2 ila 4 derece artması öngörülen bölgede rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır'da 10, Ağrı'da 6, Erzincan'da 5, Kars'ta 2, Ardahan ve Erzurum'da sıfır derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın Iğdır'da 18, Erzincan’da 17, Ağrı ve Erzurum 12, Kars’ta 10, Ardahan'da 8 olması bekleniyor.

MİT mensuplarının ifşa edilmesi iddianamesinden: İfşa soruşturması devam ediyor Yurt Kayseri'de karantina süreleri dolan 233 kişi evlerine gönderildi Yurt Kırıkkale'de Kovid-19 tedbirlerine uymayan 168 kişiye para cezası verildi Yurt Adana'da 1200 litre sahte içki ele geçirildi Yurt