Bahçeli'den erken seçim açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart'tan sonra Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri Haziran 2023'te yapılacaktır. Mahalli İdareler Seçimleri ise 2024 yılının mart ayında gerçekleştirilecektir. Kriz sever CHP, kaos meraklısı İP, terör yedeği HDP hesaplarını buna göre yapmalıdır. Erken seçim yoktur, seçime asla ihtiyaç yoktur. Milletimizin oyalanmasına, siyasi krizlere karşılık bekleyenlere tahammülümüz olmayacaktır" dedi

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, şunları söyledi:

"Hedef 2023, yani Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüdür. Hedef demokratik normalleşme, siyasi istikrar ve ekonomik gelişmedir. 31 Mart'tan sonra Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri Haziran 2023'te yapılacaktır. Mahalli İdareler Seçimleri ise 2024 yılının mart ayında gerçekleştirilecektir. Kriz sever CHP, kaos meraklısı İP, terör yedeği HDP hesaplarını buna göre yapmalıdır. Erken seçim yoktur, seçime asla ihtiyaç yoktur. Milletimizin oyalanmasına, siyasi krizlere karşılık bekleyenlere tahammülümüz olmayacaktır. Dedikodu üreten mihrakların hevesleri beyhudedir. Türkiye önümüzdeki yıllarda 2023'e güçlenerek girmenin hazırlığını yapacaktır. 2023 lider ülke Türkiye amacımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Boş laflara karnımız toktur, ittifakımızın mayası sağlamdır. Bu mayanın özünde milli beka vardır."

"Adı millet, aslı zillet olan ittifaka asla geçit vermeyeceğiz"

"Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" anlayışına uygun hareket etmeyi vicdan görevi saydıklarını aktaran Bahçeli, "Cumhur İttifakı, Cumhuriyet'in hem 100. yıl dönümünü, hem de iki yüzüncü yıl dönümünü planlayıp tarihi adımları atacak muazzam bir şuurun özeti ve özel halidir." diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, millet olarak ekmeği birlikte ve paylaşarak yiyeceklerini vurgulayarak şunları söyledi:

"Büyük bir milletiz, tarihe şan bırakmış, mührünü basmış kahraman Türk milletiyiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, birlikte güçlü Türkiye'ye ulaşacağız. Adı millet, aslı zillet olan ittifaka asla geçit vermeyeceğiz. CHP, İP, HDP, ÖDP, SP'nin sinsi 1 Nisan planlarını suya düşüreceğiz. PKK/YPG'yi beka sorunu olarak görmeyenleri şaşkına çevireceğiz. Zilletin karartmaya çalıştığı geleceğimizi aydınlık yarınlarla buluşturacağız. Bunlar milli bekayla ilgili hiçbir kaygı taşımıyorlar. Milli ülkülerle ilgili hiçbir samimiyet ve safiyet ifade etmiyorlar. Kriz siyasetini canlı tutmak için çabalıyorlar. Sundukları, söyledikleri, yaptıkları, yapacakları bir şey yok. Teröristleri aklama yarışındalar, ezanımızı yuhalatma peşindeler. Bunların hiçbiri Osmaniyeli kardeşlerimin gözünden kaçmıyor. Osmaniye istikrar diyor. Huzur ve esenlik arzuluyor."

Amiral Soner Polat: Türkiye'nin iç ve dış problemlerinin ana kaynağı Batı'dır Gündem YSK, seçmenlere mesaj gönderdi: Oy pusulaları tek zarfa konulacak Gündem FETÖ'nün ankesöründe 459 şüpheli asker itirafçı oldu Gündem Vatan Partisi İBB adayı Yücel'den çağrı: İyi Parti'nin klibi yayından kaldırılsın Gündem