Adalet Bakanı Bozdağ'dan referandum ve CHP açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum ve CHP ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "CHP seçimlerdeki başarısızlıklarının sebeplerini bugüne kadar hiç kendinde aramamıştır;daima halkı ve YSK'yı suçlamıştır.Yine bildik CHP." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Adalet BakanıBekir Bozdağ şunları belirtti:

1)CHP,halkoylamasında sandıktan çıkan millet iradesini yok saymaktadır;birkez daha halka güvenmediğini göstermektedir.BildikCHP/CHPzihniyeti

2)CHP seçimlerdeki başarısızlıklarının sebeplerini bugüne kadar hiç kendinde aramamıştır;daima halkı ve YSK'yı suçlamıştır.Yine bildik CHP.

3)Sahi bunca seçim başarısızlığında CHP'nin hiç suçu yok mu?Bütün suç "evet"diyen Türk halkında mı?Hayır,suç,sadece ve sadece CHP'dedir.

4)CHP, YSK'yı suçlayarak ve seçim sonuçlarına haksız yere gölge düşürmek için uğraşarak,kendi başarısızlığını gizleyemez.

ulusalkanal.com.tr

AÖL sınav sonuçları açıklandı! (AÖL 2. dönem sınav sonuçları) Gündem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'dan Rusya ve vize açıklaması Gündem Şırnak'ta 4 terörist teslim oldu Gündem 2 ton 840 kilogram esrar ele geçirildi Gündem