MİT TIR'ları soruşturmasında gözaltına alınan 4 savcı ve 1 subay hakim karşısına çıkarılacak

MİT TIR'larının durdurulması ile ilgili soruşturmada; haklarında yakalama kararı çıkarılan 4 savcı ve 1 subay gözaltına alındı. Eski Adana Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, operasyonda görev alan savcılar ile eski İl Jandarma Komutanı hakim karşısına çıkarılmayı bekliyor.

Abone ol

MİT TIR'larının durdurulması soruşturmasında, haklarında yakalama kararı çıkarılan savcılar ve eski Adana İl Jandarma Komutanı gözaltına alındı.

Dün gece Antalya'daki gözaltına alınan eski Adana Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık sabah saatlerinde hava yolu ile Tarsus Adliyesi'ne götürüldü.

Adana'daki evinde gözaltına alınan eski özel görevli savcı Özcan Şişman da Tarsus Emniyet'indeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Dönemin özel görevli savcıları Aziz Takçı ve Ahmet Karaca ise gece boyunca ikametlerinde bulunamadı. Öğle saatlerinde Takçı Zonguldak'ta, Karaca ise Gaziantep'te teslim oldu. İki isim de savcılık işlemlerinin ardından Tarsus'a gönderildi.

Eski Adana İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay da gün içerisinde avukatıyla birlikte Tarsus Adliyesi'ne giderek teslim oldu.

5 isim de Tarsus Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkarılmayı bekliyor.

ulusalkanal.com.tr

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in Suriye ile savaş iddiasına Doğu Perinçek'ten sert yanıt Gündem İsmail Hakkı Pekin'den Eşref Bitlis suikastı açıklaması Gündem Haydi, Sandık Başına! Gündem Genç Müzisyen cinayetinin şüphelisi tespit edildi Gündem