Evde kalmak yaşamaya engel değil

Kısıtlama zamanlarında evde kalındığında depresyona varan çeşitli şikayetler ortaya çıkıyor. Uzmanlar da evde geçirilen zamanın farklı uğraşlarla verimli hale getirilmesini öneriyor. İşte o örneklerden biri Antalya'da yaşayan Hanife Kuter. Evde hiç boş kalmayan Kuter'e gün bile yetmiyor.

Abone ol

Salgın tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında, caddeleri, meydanları, sokakları boş bırakıp evde kalıyoruz. Belirlenen saatler arasında dışarıya çıkıyor, sonrasında hemen evimizin yolunu tutuyoruz. Peki evlerimizde vaktimizi nasıl değerlendiriyoruz?

Sık sık karşımıza depresyona varan çeşitli şikayetler çıkıyor. Uzmanlar evde geçirilen zamanın farklı uğraşlarla verimli kılınmasını öneriyor. Antalya'da yaşayan Hanife Kuter, üretimlerini bir güne sığdırmayanlardan...

Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'ndeki bir apartmanda oturan Kuter, kısıtlama günlerinde balkonunu atölyeye çevirmiş. Bol bol resim yapıyor. Yaşın ve mekanın, üretmek ve etkin olmak için engel olmadığını bizlere gösteriyor.

Öğretmenden duygulandıran sürpriz Yurt Hakkari'de terör bitme noktasına geldi Yurt Şırnak'ta Vatan Partisi herkesin umudu olacak Yurt Hafta sonu kısıtlaması bu akşam başlıyor Yurt