Okulda dehşet! Camları ve kapıları kırdı, müdür yardımcılarını bıçakladı!

Bursa'da 17 yaşındaki bir öğrenci adeta terör estirdi. Okulda uyuşturucu kullandı gerekçesiyle polise bildirilen genç, serbest kaldıktan sonra okula gitti camı pencereyi kırdı. Ardından kendisine engel olmak isteyen ve 2 müdür yardımcısını bıçakladı. Velilerse okullarda güvenliğin artırılmasını istedi

Abone ol

Okulu bastı, camı çerçeveyi indirdi. Ardından müdür yardımcısını sırtından bıçakladı.

Olay Bursa'da yaşandı. Osmangazi İlçesi Küçük Balıklı Mahallesi'nde lise 1'nci sınıfa giden Batuhan Y., uyuştucu madde kullandıktan sonra okula gitti.

İddiaya göre durumu fark eden öğretmenleri öğrencinin cebinde bir miktar uyuştucu bulduktan sonra olayı polise bildirdi. Polis tarafından Çocuk Şubesi'ne götürülen öğrencinin Savcılık tarafından ifadesi alındıi ardındna serbest bırakıldı.

Ancak olay bununla sınırlı kalmadı. 17 yaşındaki öğrenci, bıçak alarak sabah saatlerinde okula gitti, camı ve kapıları yumruk ve tekme atarak kırdı. Öğrenci, kendisine engel olmak isteyen Müdür Yardımcısı Yücel Akçay'ı sırtından, Adnan Ur'u ise bacağından yaraladı.

Arbede sonrası Batuhan Y., okuldan ayrılırken yaralı müdür yardımcıları çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kendisi de yaralanan öğrenci, polisler tarafından hastaneye götürüldü. Veliler, okulda önlemlerin artırılmasını istedi.

Kayseri'de 9 dakika arayla iki deprem Yurt Meteoroloji'den kritik uyarı Yurt Cennet koylarda ‘C tipi’ rant! Yurt Türkiye’yi aldatan nükleer reklâmı yayından kaldırılsın! Yurt